Shazili lansează în România prima gamă de cafea tradițională turcească

de   2 Comentarii

Shazili lansează în România prima gamă de cafea tradițională turcească, care se prepară în doar 5 secunde, fără a compromite mirosul, gustul și aspectul acesteia.

Cum se prepară? Simplu! Amesteci pliculețul de cafea cu apă fiartă și gata, te poți bucura de un gust adevărat de cafea tradițională, 100% arabica!

Secretul unei cafele reuşite stă în calitatea boabelor de cafea, în sistemul de prăjire şi ambalare, dar şi în modul de preparare. De aceea, brandul Shazili a reuşit să producă aroma şi imaginea tradițională a cafelei turceşti prin utilizarea boabelor de cafea de cea mai bună calitate, a unor metode și formule speciale, fără a altera natura şi gustul cafelei.  Iar acum te poți bucura şi tu de aroma Turciei în doar câteva secunde!

Cafeaua turcească Shazili și-a luat denumirea de la numele şeikhului Şazili, primul om care a băut vreodată cafea, la sfârșitul secolului 14. Astfel, după 3 ani de cercetare şi dezvoltare, a apărut brandul Shazili, care urmează îndeaproape aroma şi gustul cafelei de odinioară.

Datorită conceptului inovator de cafea gata în 5 secunde, Shazili este ingredientul perfect atât în diminețile somnoroase, cât și în pauzele de la birou sau chiar în călătorii! Prin formula sa spumoasă, sedimentată şi delicioasă, Shazili garantează o experiență unică, de aromă tradiţională standard a cafelei arabica.

Afla mai multe pe www.shazili.ro

 

2 Comments

  1. levis

    iulie 16, 2014 at 23:57

    Cafeaua este extraordinara ,gustoasa si usor de preparat! Minunatul gust al cafelei traditionale turcersti se gaseste in pliculetele Shazili, o cafea spumoasa, sedimentata, delicioasa!

  2. anila

    august 1, 2014 at 21:11

    intr-adevar se prepara foarte repede si isi pastreaza gustul si aroma cafelei traditionale turcesti.cand savurezi o asftel de cafea ,gandul iti zboara fara sa vrei la Istanbul, un oras mirific pe care nu l-am mai vizitat de mult.sper ca foarte curand sa o pot procura din magazin, pentru a savura aceasta cafea delicioasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *