Înainte de a crea un spațiu exterior, pe care ți-ai propus să îl dedici unei grădini, poți începe să identifici elemente care să te inspire. Admiră tablourile cu cadre naturale! Ascultă muzica inimii tale! Studieză formele sculpturilor și umbrele fotografiilor preferate! În toate aceste pline de frumos poți găsi propria sursă de inspirație pentru grădina ta.

Dacă și tu ești o fire cu sensibilitate artistică, ori dacă te lași cu ușurință inspirat(ă) de tablourile marilor artiști, specialiștii de la FamousRoses.eu au propria selecție de trandafiri cu nume răsunător pe care te invită să o descoperi.

claude-monet

Pentru un creator de grădini cu o mare sensibilitate, inspirația poate veni de la o personalitate reprezentativă pentru perioada impresionistă și unul dintre întemeietorii acestui curent, Claude Monet. Dupa ucenicia sa, el a declarat „… în sfârșit, ochii mi s-au deschis și am înțeles cu adevărat natura. Am învățat în același timp s-o iubesc.”  Lui Monet îi plăcea foarte mult să picteze natură controlată – grădina personală și eleșteul cu nuferii săi. În propria grădină avea o livadă cu sălcii și o mlaștină. Toată natura din picturile lui Claude Monet este surprinsă în culorile trandafirului ce-i poartă numele, pe care îl găsești pe site-ul FamousRoses.eu. Astfel, flăcări galbene, roșii și albe izbucnesc din floarea mare a acestui trandafir, încântâbd privirea admiratorului. Cu parfumul său dulce și inflorescență abundentă, trandafirul Claude Monet te va purta pe aripile impresiilor produse de scena vie a grădinii. Astfel, momentele petrecute în grădina ta te vor surprinde ca pe un pictor impresionist, ce preferă creația în aer liber, folosind o cromatică pură și tușe fine de penel pentru a simula lumina reală.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *